Wedding Guest Style

Mislim da ovo doba godine (osim maturskih i apsolventskih večeri) svakako obeležava i vreme posebnih događaja kao što su venčanja, krštenja, rođendani, veridbe, pa je potražnja za haljinama svakako velika. Svaka devojka želi da bude unikatna i primećena, a opet – da ne ukrade dan mladi ili slavljeniku. Jako je teško odabrati takvu haljinu, a da spada u okvire pristojnosti i budžeta.

Najviše poruka sam dobila u vezi ove haljine o kojoj ću Vam danas pisati. Dug je put bio do nje, i do poslednjeg dana nisam znala da li je imam ili ne, sve dok muž nije došao i doneo je.

Prvi put sam je videla na Instagram profilu Ukrajinske dame Viktorije i oduševila me je. Jedva sam našla dizajnerku, a onda se ispostavilo da je to model od prošle sezone i da je uopšte pitanje da li mogu da je naprave za mene. Na kraju je sve ispalo dobro, i sa zadovoljstvom mogu da Vam preporučim brend SAYYA by Luba Makarenko

 

IMG_4868IMG_4874

 

Njena haljina je kao san. Teška je sama po sebi, zbog količine materijala, ali sam se u njoj osećala kao princeza. I naravno, omiljena boja mi je roze, i utisak koji je ostavila je baš onakav kakav sam želela – ženstvena i elegantna, lagana za ples i igru, jednostavnog kroja a ipak upečatljiva.

Nadam se da Vam se dopao moj izbor 🙂

 

IMG_4914IMG_4990IMG_5197

 

Haljina SAYYA by Luba Makarenko

Cipele ALDO

Šminka Marija Borisavljević MakeUp Artist

Kosa MR HAIR by Aleksa Rabrenović

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s